• Wie zijn wij

  Welkom bij de leukste voetbalclub van Utrecht: Zwaluwen Utrecht 1911! Een club waar sportiviteit en plezier in het voetbal, voor zowel spelers als ouders/begeleiders, voorop staat.

  De club ligt op een unieke locatie midden in de stad op het kruispunt van de wijken Kanaleneiland, Dichterswijk en Oog in Al. Onze voetbalclub heeft ruim 1200 leden, verdeeld over veld- en zaalvoetbal. Ons ledenbestand bestaat uit een mooie mix van culturen, van jong en oud en van meisjes/dames en jongens/heren.

 • Zwaluwen Utrecht 1911: meer dan voetbal

  Voetbal is niet de enige sport die hoort bij Zwaluwen Utrecht 1911. Het is een omnivereniging waar ook hockey, tennis en biljart bij horen. Meer weten over de Omnivereniging? Je vindt hier de Omniwebsite

  Historie
  Zwaluwen Utrecht 1911 is ontstaan uit een fusie tussen Zwaluwen Vooruit en voetbalvereniging VV Utrecht. De fusie vond plaats in 2005. Besloten werd om de oprichtingsdatum van de oudste club, VV Utrecht, in ere te houden. De officiƫle oprichtingsdatum van de fusieclub Zwaluwen Utrecht 1911 is daardoor 31 december 1911.

 • Accommodaties

  Onze thuisbasis is het complex Nieuw Welgelegen aan de Grebbeberglaan in Utrecht. Het opvallende witte gebouw bij de voetbalvelden delen we met de andere sporten binnen Zwaluwen 1911. In de sporthallen van Nieuw Welgelegen spelen we vrijwel alle thuiswedstrijden van het zaalvoetbal.

 • Onze thuisbasis Grebbenberglaan