• Wees sportief en fiets naar de club!

  13 okt 2021
 • Jouw kind is lid van een sportclub! Fantastisch, want we weten allemaal dat dagelijks bewegen en sporten voordelen biedt voor iedereen. En hoe mooi zou het zijn wanneer iedereen (als het kan) ook lopend of op de fiets naar de sportclub gaat?

  De actie Sportief naar de club

  Om het lopen of fietsen naar de club extra te stimuleren, heeft de SportUtrecht een leuke actie bedacht. Als je je kind in de aankomende maand 4 keer lopend of fietsend naar de sportclub brengt, maakt hij/zij kans op een veilige, hippe kinderfiets!

  Hoe werkt de actie? Ga naar www.sportiefnaardeclub.nl Daar vul je in wanneer je je kind lopend of fietsend naar de sportclub hebt gebracht. En wanneer je je gegevens achterlaat, maakt jouw kind kans op een splinternieuwe fiets!

  Waarom vragen we dit?

  Kinderen vinden het fijn om samen te lopen of op de fiets naar de sportclub te gaan. Daarnaast is het gezond en meestal net zo snel als met de auto. Bovendien leert je kind lopend of fietsend beter deel te nemen aan het verkeer. De omgeving rond de sportclub wordt beter en veiliger, wanneer er minder auto’s rijden en parkeren.Zo dragen jullie, lopend of fietsend, samen bij aan een aantrekkelijk en bereikbaar Utrecht.