• Wedstrijdzaken app

  Voor het invullen van alle wedstrijdformulieren, gebruiken we de KNVB Wedstrijdzaken-app. Geen gedoe meer dus met papieren formulieren en spelerspassen. Alle belangrijke informatie rondom de wedstrijd, zoals de uitslag, de spelers, scheidsrechter en de aanvoerder worden via de app vastgelegd.

  Ook bij de pupillen (Onder 8 tot en met Onder 12) gebruiken we de Wedstrijdzaken-app. Omdat de pupillen nog geen digitale spelerspas hebben, hoeven die niet gecontroleerd te worden. Ook is het niet verplicht een aanvoerder, spelbegeleider of pupillenscheidsrechter in te voeren (het mag wel). Het wedstrijdsecretariaat vult dan de uitslag in.

   

 • Wie gebruikt de Wedstrijdzaken-app?
  Iedereen die officieel betrokken is bij een wedstrijd, moet deze app op de telefoon hebben. Dus voor:
  - Scheidsrechters
  - Aanvoerders/spelers (die de taak hebben om de spelersopgaaf te doen bij de senioren)
  - Wedstrijdsecretarissen
  - Teamleiders/teammanagers (bij alle JEUGDTEAMS verplicht. Jeugdspelers mogen het wedstrijdformulier niet invullen)
  - Trainers/coaches

  Registreren
  Om je account aan te maken voorde Wedstrijdzaken-app gebruik je je emailadres. Let op dat dit het emailadres moet zijn, waarmee je ook bij de ledenadministratie van de Zwaluwen geregistreerd staat. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar, zodat je ze kunt afhandelen.

  Ben je nog niet geregistreerd bij de ledenadministratie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de ledenadministratie: voetbal-ledenadmin@zwaluwenutrecht1911.nl.

  Hoe zit het met de Voetbal.nl app?
  De Wedstrijdzaken-app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. De overige communicatie binnen Zwaluwen Utrecht gaat via de Voetbal.nl app. Deze app is bedoeld voor iedereen. Je vind hierin het programma, de uitslagen en de standen. Maar ook trainingen, voorkeurstaken, evenementen en vergaderingen. Zorg dus dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan. Je vind hem in de Appstore of Playstore. Ook hiervoor gebruik je het emailadres waarmee je bekend bent bij de Zwaluwen Utrecht. Gebruik je beide apps, dan kun je met één account op beide apps inloggen. 

  Kortom: 
  Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig maar niet iedereen de Wedstrijdzaken-app!

 • Download de wedstrijdzaken app

  De gratis app staat in de Apple App Store en in de Google Play Store.

 • app store logo
 • play store logo