• Wedstrijdformulier en spelerspas op je mobiel

 • Dit seizoen stapt het amateurvoetbal over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan. Net als het afgelopen seizoen al in het zaalvoetbal.

  Het mobiel digitaal wedstrijdformulier wordt gebruikt vanaf de Onder 12 en ouder. Voor de Onder 8 tot en met de Onder 11 verandert er niks. Alleen de uitslag doorgeven via Sportlink Club op het wedstrijdsecretariaat.

  Digitale spelerspas

  Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app is je digitale spelerspas. De plastic spelerspas is afgeschaft. Met de app kan je zelf je pasfoto op je digitale spelerspas zetten. Dat kan per seizoen tot 1 november. Teamleiders kunnen foto's instellen voor al hun teamleden.

  Voor wie is de app?

  In principe voor alle leiders, aanvoerders van seniorenteams, clubscheidsrechters en vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat. Zij kunnen de Wedstrijdzaken app nu downloaden en zich registreren met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie. Lukt dat niet, neem dan contact op met eef.walgaard@zwaluwenutrecht1911.nl.  

   

  Nieuwsgierig hoe het werkt?

  Elk team, de leider of een speler/aanvoerder vult het wedstrijdformulier in op een smartphone. De scheidsrechter ziet en controleert de digitale spelerspassen op zijn toestel en vult na de wedstrijd de uitslag in. Vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat kunnen alles invullen en helpen

  Bekijk dit filmpje voor een eerste indruk.

   

  Ben je scheidsrechter?

  Dan is er deze handleiding speciaal voor jou:

   

   

  En in deze filmpjes kan je zien hoe je de digitale spelerspassencontrole doet enhoe je het wedstrijdverslag invult.

   

  Ben je teamleider/speler/aanvoerder?

  Dan is er deze handleiding speciaal voor jou:

   

   

  En in deze filmpjes kan je zien hoe je de spelersopgaaf voor de wedstrijd invult.

   

  Ben je vrijwilliger op het wedstrijdsecretariaat?

  Dan is er deze handleiding speciaal voor jou:

   

   

   

  Vragen?

  Wil je meer weten, lees dan de informatie van de KNVB of stuur een mailtje naar Eef.