• Voetbalkamp Zwaluwen Utrecht met Ubuntu in de meivakantie op 3 en 4 mei

  10 apr 2022
 • In de meivakantie organiseert Ubuntu Sport in samenwerking met Zwaluwen Utrecht een super leuk voetbalkamp! Voor de leden van Zwaluwen Utrecht is er een flinke korting! De speciale kortingscode die kan worden gebruikt bij het inschrijven is als volgt: zwaluwen30. Daarmee bedraagt het inschrijfgeld voor dit voetbalkamp maar € 75,- voor twee dagen vol voetbalplezier! Schrijf je nu dus snel in voor het Zwaluwen Utrecht Voetbalkamp in de meivakantie!

   Thema: Champions League

  Op 3 en 4 mei gaan we de kinderen drie fantastische dagen bezorgen die volledig in het teken zullen staan van de Champions League! Traditiegetrouw wordt de knock-out fase van dit miljoenenbal afgewerkt in de maand mei, met als hoogtepunt de finale die gespeeld zal worden op 28 mei in Parijs. De Champions League is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met sterren. Het logo bevat sterren en de voetballers op het veld zijn toch eigenlijk nog wel de grootste sterren. Tijdens het voetbalkamp gaan de kinderen dan ook zoveel mogelijk sterren proberen te verzamelen! Met allerlei verschillende oefeningen, waarbij de kinderen zich zullen ontwikkelen op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ook op sociaal en persoonlijk vlak, zijn sterren te verdienen! Op die manier worden ze klaargestoomd voor de Champions League en zullen de kinderen ervaren hoe het is om een échte ster te zijn!

  Ledenkorting van € 30,- ! Voor de leden van Zwaluwen Utrecht is er een speciale kortingscode die kan worden gebruikt bij het inschrijven: zwaluwen30. Daarmee bedraagt het inschrijfgeld voor dit voetbalkamp maar € 75,- voor twee dagen vol voetbalplezier!

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.

  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com .

   We verwelkomen uw kind graag op 3 en 4 mei bij het Zwaluwen Utrecht Voetbalkamp in de meivakantie! Tot dan!