• Voetbal.nl app • voetbal.nl beeldmerk
 • Wil jij ook alle informatie over en voor je team(s) of de club snel en makkelijk kunnen vinden, gebruik dan de voetbal.nl app! Hierin zie je het programma, de uitslagen en standen maar ook trainingen, voorkeurstaken, evenementen en vergaderingen. Binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Zwaluwen speelt.

  Kortom:
  Zorg dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Zwaluwen in de ledenadministratie bekend bent. Het adres waarop je mails van Zwaluwen ontvangt is het adres waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Kom je er niet uit, stuur dan een mail naar de ledenadministratie van Zwaluwen.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg ervoor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Zwaluwen bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarom lukt het aanmaken van een nieuw account niet. Neem even contact op met ?
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is dan al gemaakt.
 • logo voetbal.nl
 • logo google playstore
 • logo google playstore
 • Meerdere kinderen bij Zwaluwen?

  Heb je meerdere kinderen bij Zwaluwen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Zwaluwen? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door uit te loggen en opnieuw in te loggen en het andere kind te kiezen. In de toekomst zal deze keuze mogelijkheid ook binnen de app beschikbaar komen.