• Tweedaagse clinic meidenvoetbal

  • Heb jij zin om twee dagen te komen voetballen in de meivakantie bij Zwaluwen Utrecht 1911? Schrijf je dan in voor de tweedaagse clinic meidenvoetbal, die op 6 en 7 mei plaatsvindt. En neem vooral ook je vriendinnen mee. Je hoeft namelijk geen lid te zijn van de Zwaluwen om mee te doen, iedereen is welkom.

    We organiseren deze twee dagen voor meiden van 7 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om te (leren) voetballen. Ervaring is niet belangrijk. Je wordt ingedeeld naar je eigen leeftijdsgroep. Van 09.30-15.30 uur zijn er allerlei leuke voetbalactiviteiten voor je en we zorgen ook voor een lekkere (halal) lunch. De clinic duurt twee dagen.

    Kun je maar één dag komen, dan is dat geen probleem. Geef dit dan even aan op het inschrijfformulier. De kosten voor de clinic bedragen 10 euro (dit is een vast bedrag, ook als je één dag deelneemt bedragen de kosten 10 euro). Betaling vindt vooraf plaats. Je ontvangt hiervoor een tikkie, dus zorg dat je je telefoonnummer goed invult. Een paar dagen voor de clinic ontvang je van ons meer informatie via email.