• Lever je statieflessen in bij deze drie Coop-vestigingen!

 • De hele maand juni verdubbelen de Coop-supermarkten bij station Vaartse Rijn, de Croeselaand en de Rijnlaan de opbrengst van je statiegeld als je je lege flessen daar inlevert. De opbrengst komt ten goede aan Zwaluwen Utrecht 1911. Voetbalvader en lid van de sponsorcommissie Roelof Kramer stelt zich voor en vertelt over de actie.

  "Mijn naam is Roelof Kramer, 40 jaar, althans zolang deze actie nog loopt want mijn verjaardag is op 1 juli. Mijn beide zoons voetballen bij Zwaluwen. Justus het afgelopen seizoen in JO11-4 en Romijn in JO8-1.

  In het dagelijks leven houd ik mij bezig met het organiseren van beurzen en congressen. Dit van a tot z, dus van concept naar uitvoering en van logistiek tot en met verkoop. Vanuit dit werk heb ik vaak met bedrijven contact om ze deel te laten nemen, te laten spreken, een stand te boeken of sponsor te worden. Deze ervaring komt hoop ik goed van pas bij het werk in de sponsorcommissie.

  Het door de commissie gestelde doel is in eerste instantie om het veld te voorzien van zoveel mogelijk sponsorborden, dit om de club een nog mooiere uitstraling te geven en te tonen hoe de club een centrale rol in de diverse wijken speelt.

  De actie die als eerste is opgezet, is een statiegeldactie bij drie Coop-vestigingen: Croeselaan, Rijnlaan en Vaartse Rijn. Tot eind juni kun je daar je statiegeld doneren aan Zwaluwen, Coop verdubbelt dan dit bedrag. Een hele mooie manier op zelf de club extra te steunen en dat door Coop te laten verdubbelen.

  Met het op te halen bedrag hopen we voor komend seizoen nieuwe materialen aan te kunnen schaffen zodat we weer voldoende ballen, hesjes en pionnen hebben. Ik zou zeggen: koop voor jezelf wat lekkers en lever je lege flessen daarna in bij een van de Coop-vestigingen!"