• Het Grote Zwaluwen EK

 • Op 13 juni 2020 gaat het gebeuren: Een heus EK bij Zwaluwen! Een dag eerder begint het officiële EK en daarom organiseren we een soortgelijk toernooi maar dan op ons niveau: sportief, gezellig, doldwaas en feestelijk.

  Vanaf 12:00 start een kleinschalig 7 x 7 voetbaltoernooi op Sportpark Welgelegen voor dames en heren seniorenteams uit de regio Utrecht die op een gezellig niveau actief zijn (5e of 6e klasse bij de heren en 3e of 4e klasse bij de dames). Afgewisseld met een paar ludieke activiteiten tussendoor en uiteraard naderhand een barbecue en feest in de kantine.

  Meedoen?

  - Zoek op facebook naar ‘het grote zwaluwen ek’ voor het inschrijfformulier of stuur een mail naar onderstaand mailadres.
  - De inschrijvingskosten zijn slechts €50,- per team exclusief de barbecue.
  - De kosten voor de barbecue zijn €12,- per persoon.
  - Minimaal aantal spelers per team is 7.
  - Let op: bij de inschrijving wordt gevraagd voor welk land je wilt uitkomen. Je dient een top 3 van Europese landen door te geven. (Ruim van tevoren krijgt ieder team te horen welk land het is geworden.)
  - We gaan er vanuit dat alle teams hun tenues, attributen en vlaggen vervolgens op dat land afstemmen. Enige creativiteit wordt dus vereist ;-)


  Mochten er vragen zijn, mail ze naar ‘hetgrotezwaluwenek@gmail.com’. De organisatie heeft er zin in!