• Grensrechter gezocht!

  9 sep 2021

 • Voor komend seizoen zijn we (nog steeds) op zoek naar een enthousiaste vaste grensrechter (assistent scheidsrechter) voor ons Zondag 1ste elftal (3de klasse D) bij zowel de uit- als thuiswedstrijden.

  Gevraagd profiel

  Als grensrechter beschik je over gedegen spelregelkennis waarin normen en waarden en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast is een representatieve houding en een professionele uitstraling een must. Tot slot is ook samenwerken, met name met de scheidsrechter, een heel belangrijke vereiste.

  Over Zwaluwen Utrecht 1911

  ZU 1911 is een omnivereniging waar je kunt voetballen, hockeyen, tennissen en biljarten. Tevens wordt er kaart gespeeld in het clubhuis. De club ligt op een unieke locatie midden in de stad op het kruispunt van de wijken Kanaleneiland, Dichterswijk en Oog in Al. Het ledenbestand van ZU 1911 bestaat uit een mooie mix van culturen, van jong en oud en van meisjes/dames en jongens/heren. Bij ZU 1911 kun je zowel prestatief als meer recreatief sporten. Er is dus voor elk wat wils. Wij verbinden ons ook met de wijken ons om heen. Dat doen we onder meer met behulp van twee Combinatiefunctionarissen die allerlei activiteiten organiseren in de wijk om met name jeugd bij onze vereniging te trekken.

  Wat kunnen we je bieden

  * Kleding
  * Lunch voor elke wedstrijd
  * Vergoeding per maand/per wedstrijd

  Heb je interesse?

  Heb je interesse gekregen na het lezen van de vacature, neem dan contact op met Glenn Bronkers, gbronkers@hotmail.com of Raymond Lantinga, hjomeisjes@zwaluwenutrecht1911.nl