• Gastheer/gastvrouw gezocht

  9 sep 2021
 • Ben jij sociaal en communicatief vaardig? Draai jij je hand niet om voor het bieden van een goede service én ben jij op zoek naar een baan als Gastheer/Gastvrouw voor de zondag bij Zwaluwen Utrecht 1911? Look no further!

  Voor Zwaluwen Utrecht 1911 in Utrecht zijn wij op zoek naar een gastvrouw of een gastheer. Je heet de bezoekers van de club welkom en je verwijst ze door naar de juiste kleedkamer en het veld.

  Daarnaast zorg je voor de scheidsrechters dat ze goed worden ontvangen en dat ze na de wedstrijd een versnapering krijgen.
  Wat kunnen we je bieden:

  * Passende kleding
  * En een vergoeding.

  Over Zwaluwen Utrecht 1911

  ZU 1911 is een omnivereniging waar je kunt voetballen, hockeyen, tennissen en biljarten. Tevens wordt er kaart gespeeld in het clubhuis. De club ligt op een unieke locatie midden in de stad op het kruispunt van de wijken Kanaleneiland, Dichterswijk en Oog in Al. Het ledenbestand van ZU 1911 bestaat uit een mooie mix van culturen, van jong en oud en van meisjes/dames en jongens/heren. Bij ZU 1911 kun je zowel prestatief als meer recreatief sporten. Er is dus voor elk wat wils. Wij verbinden ons ook met de wijken ons om heen. Dat doen we onder meer met behulp van twee Combinatiefunctionarissen die allerlei activiteiten organiseren in de wijk om met name jeugd bij onze vereniging te trekken.

  Vaardigheden

  * Je bent minimaal 18 jaar;
  * Sociaal, servicegericht en communicatief vaardig zijn woorden die jou
  beschrijven;

  * Jij bent woonachtig in de regio Utrecht;

   

  Interesse?

  Heb je interesse gekregen na het lezen van de vacature, neem dan contact op met Glenn Bronkers, gbronkers@hotmail.com of Raymond Lantinga, hjomeisjes@zwaluwenutrecht1911.nl