• Even voorstellen: het nieuwe 'studententeam' H4

  • Wij zijn het nieuwe heren zaterdagteam en zullen ons even voorstellen. De meeste jongens kennen elkaar van de studentenvereniging, de VGSU. Daarnaast zijn een aantal jongens er via-via bijgevraagd zodat we op een mooi aantal uitkwamen. Ongeveer de helft van ons studeert nog, de andere helft is (net) aan het werk.

    De meesten van ons hebben de afgelopen twee jaar meegedaan met de competitie van Footy, dit is een 6 versus 6 format bedoeld voor studenten en starters. Dit hebben we met veel plezier gedaan, maar het smaakte naar meer. Daarom hebben dit jaar het plan gemaakt om een veldvoetbalteam te starten. Na wat rondbellen en rondmailen kwamen we bij Zwaluwen Utrecht terecht. Toen we kennismaakten bleek in eerste instantie echter geen plek meer beschikbaar op de zaterdag. Gelukkig werden we na een dag of twee verrast met goed nieuws van Glenn (Bronkers). Hij had een plek voor ons weten vrij te maken, geweldig nieuws!

    We hopen uiteraard op sportief succes dit jaar, maar zijn daarnaast van plan om de nodige uurtjes in de kantine door te brengen. We lazen toevallig al op de website van Zwaluwen dat tijdens de ALV de hoop werd uitgesproken dat wij goed zouden zijn voor de baromzet. We durven wel met enige zekerheid te zeggen dat we veel te zien gaan zijn in de kantine, dus die uitdaging gaan we graag aan!

    Kortom, we zijn ontzettend blij dat we straks de mooie clubkleuren van Zwaluwen Utrecht mogen gaan dragen en gaan er een feest van maken dit jaar!