• Doel: 3000 euro bij de Grote Clubactie

 • 3000 Euro voor nieuw materiaal en leuke activiteiten. Dat is het doel dat de voetbalafdeling van Zwaluwen zichzelf dit jaar heeft gesteld bij de Grote Clubactie, die zaterdag 14 september van start is gegaan. De jonge leden van Zwaluwen tot en met O13 gaan weer op pad om loten te verkopen voor de club. Met de opbrengst kunnen onder meer diverse activiteiten worden bekostigd. Naast een lot kopen bij een van de spelers is het ook mogelijk om via deze link online loten te kopen.

  Per verkocht lot van 3 euro is € 2,40 voor de club. Van de opbrengst kunnen leuke activiteiten worden georganiseerd. De loten kunnen tot 2 november worden verkocht en dus ook gekocht.

  Het team dat de meeste loten verkoopt mag met de teamleden die minimaal 5 loten verkocht hebben naar een wedstrijd van FC Utrecht. Het gaat dan om het best verkopende team binnen de eigen leeftijdsklasse.

  Persoonlijke pagina

  Voor de kinderen die meedoen aan de verkoop van loten: Het is nog mogelijk om een persoonlijke pagina te maken. Voor het kunnen maken van een persoonlijke actiepagina hebben wij als commissie jouw e-mailadres (of dat van je ouders) nodig. Op die manier kunnen we jou een mail sturen zodat je je eigen actiepagina kunt inrichten.
  Wil je dat? Stuur dan een mailtje naar groteclubactie@zwaluwenutrecht1911.nl.

  Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe commissieleden. Je zou dan de rest van het jaar al mee kunnen kijken hoe leuk het is om deel uit te maken van deze commissie!

  Meld je dan aan door ons een mailtje te sturen.

  Anne-Marie, Jeanette, Jolanda en Rianne