• Direct plek

 • Zin om te voetballen bij de gezelligste voetbalvereniging in Utrecht?

   
  Voor zowel prestatie als recreatie voetbal zijn wij altijd opzoek naar spelers, keepers en keepsters die zichzelf willen ontwikkelen of met plezier willen voetballen.

   

  Damesvoetbal
  Voor drie verschillende niveaus is Zwaluwen Utrecht 1911 op zoek naar nieuwe enthousiaste dames die houden van een potje voetbal. We zijn op zoek naar dames die in de 5e, de 4e of de 3e klasse zouden willen voetballen. Mocht je op zoek zijn naar een gezellige club met leuke dames, wees welkom om een keer mee te trainen. 

  Trainers/trainsters
  Behalve speelsters zijn wij ook nog op zoek naar een train(st)er. Dus ben of ken jij iemand die training geven leuk vindt, laat het ons via de mail weten!

  Keepers/keepsters
  Naast de normale trainingen is er wekelijks een aparte keeperstraining om zo (nog) beter te kunnen worden. Bij Zwaluwen Utrecht 1911 zijn beginnende keepers/keepsters ook van harte welkom. 

 • Ledenadministratie

  Commissiedetails
  Afbeelding
  OmschrijvingAdministratie van leden, commissies, teamkaders
  OpmerkingenDe ledenadministratie zorgt voor de inschrijving en uitschrijving van leden, adreswijzigingen, beheer van de wachtlijst en administratie van commissie- en teamfuncties.
  Telefoon
  Mobiel
  Emailvoetbal-ledenadmin@zwaluwenutrecht1911.nl