• Coronaregels: Hoe zit het nu?

  6 nov 2021
 • Update 13 november:

  Voor Zwaluwen betekent dit dat tijdens de wedstrijden het clubhuis wél geopend is voor publiek, ouders en spelers (senioren en pupillen), maar de velden alleen voor spelers en begeleiders.

  Update 7 november: Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten op een binnen(sport)locatie wel een CTB tonen.

  De nieuwe coronamaatregelen van het kabinet houden in dat je alleen het clubgebouw mag betreden vanaf 18 jaar als je in het bezit bent van een geldige QR-code van het Corona Toegangs Bewijs (CTB).

  Dit geldt voor de Zwaluwen-kantine, maar ook voor beneden in het clubgebouw voor de kleedkamers, toiletten, het ballenhok e.d.
  Wij vragen je dan ook alleen het gebouw te betreden als je in bezit bent van deze QR-code. Hier zal in de komende periode ook op worden gecontroleerd.

  Het wedstrijdsecretariaat is in het weekend gewoon geopend. Je kunt hier in de deuropening je team aanmelden, de uitslagen doorgeven en sleutels voor de kleedkamers afhalen. Als je daarna het pand wilt betreden dien je in het bezit te zijn van een geldige QR-code.

  We zoeken momenteel naar alternatieve omkleedmogelijkheden, zoals een open tent of gebruikmaking van de tribune. Hierover volgt later nog nadere informatie.