• Contributie

 • Contributie 2018 - 2019

  Welpen O6 en jonger

  € 125

  Pupillen O7 t/m O10

  € 170

  Pupillen O11 t/m O12

  € 180

  Junioren O13 t/m O16

  € 205

  Junioren O17 t/m O19

  € 210

  Senioren

  € 250


  Als lid betaal je elk jaar eind juni de contributie voor het komende voetbalseizoen. Het bestuur stelt elk jaar de contributie vast.  Nieuwe leden betalen eenmalig € 5 aan inschrijfkosten. 

 • Betalen van contributie

  In juni/juli betaal je de contributie voor het nieuwe seizoen. Dit gebeurt automatisch via een incasso. Hiervoor heb je toestemming gegeven door het inschrijfformulier te ondertekenen. Met het ondertekenen van het inschrijvingsformulier heb je hiervoor een machtiging afgegeven aan Zwaluwen Utrecht 1911. Ben je het niet eens met de incasso? Neem dan contact op met je bank. Je kunt het bedrag binnen 30 dagen laten storneren. 

  Zorg ervoor dat je je contributie hebt betaald voor 1 september - de start van het nieuwe seizoen. Is er niet betaald, dan mag je namelijk niet spelen. Is er niets afgeschreven, neem dan contact op met de penningmeester

 • U-pas

  Indien je de factuur van de contributie ontvangt en je bent in het bezit van een U-pas, stuur dan per e-mail een kopie van deze pas aan de penningmeester. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam van de speler.

 • Contributie Zaal

  Teamcontributie competitie en beker (standaard) : 1450 euro
  Teamcontributie competitie: 1400 euro

  Te betalen door aanvoerder/teammanager voor aanvang seizoen.