• Contributie

 • Vragen over je contributie?

  Als je vragen hebt over de contributie neem dan contact op met Nikki, het bedrijf dat de contributies int.

  • Email: zu1911@nikki.nl
  • Telefoon: 0345-745980
  • Website: www.nikki.nl

  Let op! zorg dat je altijd duidelijk je persoonsgegevens vermeldt: naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer. En vermeld altijd dat je lid bent van Zwaluwen Utrecht 1911, omdat NIKKI van meerdere sportclubs de inning van contributiegelden verzorgt.

 • Factuur

  Je ontvangt in augustus de factuur per e-mail. Wanneer je in augustus geen bericht hebt ontvangen van NIKKI, dan moet je contact opnemen met Nikki (zie boven). Check ook de spambox van je e-mail een keer extra, mocht die daarin zijn terechtgekomen.

  nikki.mx.yazoom.nl emailadres

  Het lijkt een beetje vreemd maar Nikki verstuurt de facturen met een emailadres vanaf het nikki.mx.yazoom.nl domein. Iedere factuur wordt met een uniek emailadres verstuurd, bijvoorbeeld: N12345678@nikki.mx.yazoom.nl.

 • Betalen

  Je ontvangt begin augustus de eerste e-mail met daarin de factuur. In deze e-mail zit een iDEAL-betaallink om de betaling in één keer te voldoen, waardoor de administratiekosten van NIKKI automatisch komen te vervallen.

  Overmaken

  Als je geen iDeal wilt gebruiken, kun je, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI. Neem hier voor contact op met Nikki (zie boven).

  Betalen in termijnen

  Je kunt ook kiezen voor de betaling van de contributie in termijnen. In dat geval betaal je via iDEAL de eerste termijn van de totaal te betalen contributie van het komende seizoen '20 - '21 die verdeeld wordt over 10 maandelijkse termijnen. Vervolgens ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om uw betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen.

  Let op: bij de betaling van contributie per maandelijkse termijn worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van je contributie, met een maximum van € 19,- per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie wanneer je in maandelijkse termijnen betaalt.

  Alsnog in één keer betalen

  Als je al een termijn hebt betlaad, kun je alsnog de hele contributie in één keer betalen. Vraag daarvoor aan Nikki om opnieuw een email naar je sturen met de link om de betaling te doen.

  Contant betalen

  Je kunt je contributie niet contant betalen.

 • Incassobureau

  NIKKI heeft toestemming van de club om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Natuurlijk gaan zowel de club als NIKKI ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

 • U-pas

  Als je gebruik maakt van een U-pas om de contributie te voldoen, moet je deze zelf aanvragen bij de gemeente Utrecht. Neem tijdig contact op met je mediator of desbetreffende persoon om dit in werking te stellen. Wanneer je de factuur ontvangt geef je aan Nikki door dat je wenst te betalen met een U-pas. Je kunt de U-pas gegevens dan opsturen aan Nikki. Wanneer de vergoeding is ontvangen zal NIKKI eventueel contact met je opnemen, wanneer er nog een resterend bedrag open blijft staan. Dit resterende bedrag dien je zelf aan NIKKI te betalen.

  Kinderen met een U-pas kunnen bij het Paul Verweel Sportfonds een aanvraag doen om sportkleding en sportmateriaal aan te schaffen.

 • Bedragen seizoen 2021-2022

  Welpen O7 en jonger € 105
  Pupillen O8 t/m O10 € 180
  Pupillen O11 t/m O12 € 190
  Junioren O13 t/m O16 € 215
  Junioren O17 t/m O19 € 220
  Junioren O23 € 240
  Senioren € 260
  Zaalvoetbal € 155
  Veteranen (zondag) € 80
  Mannen 45+ / Vrouwen 30+ € 80

  Deze bedragen zijn vastgesteld op de ALV van 6 juli 2021.

  Het bestuur stelt elk jaar de hoogte van de contributie vast.

 • Samenwerking Nikki

  De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.

  Het bestuur van Zwaluwen Utrecht 1911 heeft daarom besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI met ingang van seizoen '20 - '21.

  NIKKI start begin augustus 2021 met de inning van de contributiegelden voor het nieuwe seizoen '21 - '22

  Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij jouw contributie via het NIKKI-systeem verwerken..