• Brief van de voorzitter

 • Beste leden van Zwaluwen Utrecht 1911,


  Maandag hebben we met het voetbalbestuur (online )vergaderd om te bespreken waar we staan in dit onwerkelijke en zorgwekkende voetbalseizoen. Het was goed om elkaar weer even te zien, al was het op een scherm.

  Het is duidelijk dat er helaas dit seizoen niet meer gevoetbald kan worden. Net als jullie snappen we de noodzaak van de genomen crisismaatregelen, maar proeven we ook de teleurstelling dat de bal niet rolt en onze 1200 leden niet lekker kunnen bewegen en kunnen genieten van hun favoriete spelletje.

  Wat de verdere gevolgen zijn voor de sport, de club en de leden proberen we nu zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarbij kijken we wat er nodig is om volgend seizoen weer fris van start te kunnen gaan en de continuiteit van de vereniging op te kunnen waarborgen.
  We zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen, via de app, mail (nieuwsbrief) en website.

  Bepaalde zaken zullen misschien anders gaan lopen dan we gewend zijn. Er is in deze bijzondere tijd van ons allemaal inzet, flexibiliteit en begrip nodig om er voor te zorgen dat we zo snel als weer mogelijk en nog voor lange tijd kunnen voetballen bij onze mooie vereniging. We rekenen er op dat iedereen hiervoor zijn beste beentje voor wil zetten en waar mogelijk zijn of haar bijdrage wil leveren.
  Zie hier ook het bericht van de omni-voorzitter: https://www.zwaluwenutrecht1911.nl/

  Hartelijke groet namens het voetbalbestuur,
  Tjeerd