• Samenwerking NIKKI voor betaling contributie


  Het bestuur heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze voetbalclub bij het innen en verwerken van de contributie. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink. Deze zal je ontvangen via de mail, SMS of Whatsapp. 


  Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij de contributie via het NIKKI-systeem verwerken. Belangrijk om te weten is dat NIKKI geen vervanging is, maar een ondersteuning.


  iDEAL-betaallink

  Je ontvangt een e-mail van Nikki met een iDEAL-betaallink. Je kan de contributie in één keer betalen. Ook stuurt Nikki een iDEAL-betaallink voor de eerste termijn. Je kan er voor kiezen om de contributie in maandelijkse termijnen te betalen.  Geen bericht ontvangen?

  Heb je geen e-mail van NIKKI ontvangen in het nieuwe seizoen? Stuur dan een e-mail naar contributie@nikki.nl. Noem in deze e-mail altijd de juiste persoonsgegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer). Laat ook weten van welke vereniging je lid bent. NIKKI werkt met meerdere sportverenigingen.


  Termijnbetalingen


  De contributie kan ook in meerdere termijnen worden betaald. Hiervoor betaal je wel servicekosten. Dit is een vast bedrag, van 10% van de contributie. Er geldt een maximum van €19,- per lid, per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie en verdeeld over de maandelijkse termijnen.


  Vergoedingen via derden

  Maak je gebruik van een (gemeentelijke) vergoeding voor de contributie? Dan moet je deze zelf aanvragen. Neem op tijd contact op met de mediator of andere persoon die dit regelt. Je dient ook zelf NIKKI op de hoogte hiervan te stellen (contributie@nikki.nl). Wanneer de vergoeding is ontvangen, kan NIKKI contact met je opnemen als er nog een bedrag open staat. Meer informatie? Kijk op de website van NIKKI (https://www.nikki.nl/faq-leden/). 

   

   

  Afspraken Zwaluwen / NIKKI

   

  • Op verzoek kan het bedrag rechtstreeks worden overgemaakt. Mail hiervoor naar zu1911@nikki.nl.
  • De communicatie rondom de contributie ligt bij NIKKI. Je kan je vragen bij NIKKI stellen, zowel via de telefoon als via e-mail.
  • Zwaluwen Utrecht kan geen contante betalingen aannemen.
  • Bij het uitblijven van betalingen, kan er een incassobureau worden ingeschakeld. Als bestuur gaan we ervanuit dat dit niet nodig zal zijn.


  Voor vragen over bijvoorbeeld uw contributie verwijzen wij u graag door via onderstaande link naar onze FAQ op de website.

  https://www.nikki.nl/faq-leden/

   


  Staat uw vraag er niet tussen?


  NIKKI is telefonisch bereikbaar op 0345 – 745 980. • Bijgewerkt: 17/09/2023 - Bestuur