• Barvogels gevraagd

    13 jun 2018
  • Weet jij wat het is om een bar te runnen? Ben jij de expert, draag je de verantwoordelijkheid en zorg je voor een goede sfeer? Dan ben jij de 'barvogel' waar wij naar op zoek zijn! Kom de Zwaluwen Utrecht 1911 bar versterken tegen een redelijke vergoeding.

    Het clubhuis met de bar is een belangrijke levensader van de club. Iedereen ontmoet er elkaar onder het genot van een drankje en versnapering. Je bespreekt de sport, de verenigingen en ook nog lief en leed. Wij zoeken altijd gastheren en -vrouwen van Zwaluwen Utrecht 1911 die als echte barvogels de juiste snaar weten te raken.Op doordeweekse avonden en weekenddagen draai je de shifts. Onder jouw leiding is 4 tot 5 uur het clubhuis jouw terrein. Onder begeleiding van het verenigingsmanagement ga je openen, voorraad bijwerken, kassa klaarzetten, helpen en coachen van bar- en keukenvrijwilligers, zelf bijdraaien, EHBO, kassa sluiten, samen met iedereen schoonmaken en het clubhuis dichtdoen. Samen met de vrijwilligers van voetbal, hockey en tennis zorg je voor een optimale clubhuisbeleving.

    Wij zoeken vlotte, aardige, goedgebekte en gastvrije mensen die van aanpakken weten. Als jij een sfeermaker bent, goed een oogje in het zeil kan houden en enthousiast wordt van de verantwoordelijkheid van het runnen van een clubhuis, dan ben jij onze barvogel. Enige horecaervaring is prachtig, maar het hoeft niet.