• Afgelastingen

  Soms kan het zijn dat een wedstrijd moet worden afgelast. Bijvoorbeeld door de weersomstandigheden. Afgelaste wedstrijden worden aangekondigd op de website en in de voetbal.nl-app.

  Verplaatsen of wijzigen
  Neem altijd zo snel mogelijk contact op met het wedstrijdsecretariaat als je:

  • Het tijdstip van een wedstrijd wilt wijzigen
  • De hele wedstrijd wilt verplaatsen

  Te weinig spelers
  Zijn er te weinig spelers, probeer dan eerst een invaller uit een ander team te krijgen, bij voorkeur uit dezelfde leeftijdscategorie. Eventueel is het toegestaan om één (bij 6 tegen 6) of twee (bij 7 tegen 7 ) spelers van één jaar ouder mee te laten doen (dispensatie). Lukt dit niet, dan kan de wedstrijd in overleg verplaatst worden. Meld dit een week tevoren bij de wedstrijdsecretaris van Zwaluwen. In overleg met de tegenstander wordt gekeken naar een alternatieve speeldatum.

  Aflastingen zaalvoetbal
  De kans is klein, maar ook zaalvoetbal kan worden afgelast. Bijvoorbeeld bij extreme weer- en verkeersomstandigheden of bij problemen in de sporthal, zoals lekkage. Check daarom altijd voetbal.nl app en/of deze website.
  Ook wordt de wedstrijd door de scheidsrechter afgelast als je met minder dan 4 personen aan de aftrap verschijnt. Voorkom dat ten allen tijde. Regel tijdig spelers van andere teams. Neem bij overmacht onmiddellijk contact op met de wedstrijdsecretaris Zaal.

  Verplaatsen wedstrijd
  Binnen een termijn van 3 weken zijn er geen kosteloze mogelijkheden om wedstrijden te verplaatsen. Verder vooruit kan dit meestal kosteloos, maar slechts 1 keer per team. Probeer dit te voorkomen. Wedstrijden na 1 maart en bekerwedstrijden zijn nooit te verplaatsen

 • Afgelastingen

  Geen afgelastingen