• Aanmelden

  Leuk als je lid wilt worden van onze voetbalclub! Je kunt je dan bij ons aanmelden via ons inschrijfformulier. Zodra je van ons een plek in één van onze teams krijgt toegewezen, ben je officieel lid van Zwaluwen Utrecht 1911.

  Wachtlijst

  Het kan zijn dat een team vol zit en er even geen plek is. Je komt dan op een wachtlijst. Komen er plaatsen vrij in een lopend seizoen, dan worden deze opgevuld met mensen van de wachtlijst op volgorde van aanmelding (lees ook instroom nieuwe leden hieronder). Ben je aan de beurt, dan krijg je van ons bericht. Kinderen tussen 6 en 13 jaar die op de wachtlijst staan kunnen wel deelnemen aan de BuurtSportClub voetbal (BSC). Lees meer over de BuurtSportClub.

  Instroom nieuwe leden

  Naast de volgorde van aanmelding, is er ook nog een aantal andere uitgangspunten die bepalen wie wanneer lid kan worden. We accepteren nieuwe leden in de volgende volgorde:
  1. Aanmeldingen op uitnodiging van bestuur
  2. Aanmeldingen van spelers, waarvan de ouders een actieve rol (gaan) spelen bij de club
  3. Aanmeldingen van spelers, waarvan al broers, zussen voetballen, tennissen of hockeyen bij Zwaluwen Utrecht 1911
  4. Overige aanmeldingen

  Gespeeld bij een andere voetbalvereniging?

  Speelde je eerst bij een andere club en wil je lid worden bij ons, dan wordt je inschrijving gecombineerd met het overschrijven vanuit je oude club. Ook als je daar al eerder bent gestopt met voetballen. Bij je oude vereniging moet je aan alle verplichtingen hebben voldaan. Speelde je bij je oude club in de A-categorie (hogere selectieteams), en wil je bij ons in een A-categorie team worden opgesteld? Zorg dan dat je overschrijving vóór 15 juni  - voorafgaand aan het nieuwe seizoen - is aangevraagd.

  Aanmelden

  Om je aan te melden, vul het inschrijfformulier in.

  Let op!

  Aanmeldingen zonder ingevuld IBAN-nummer en tenaamstelling kunnen we NIET in behandeling nemen! En je wordt pas lid van Zwaluwen Utrecht 1911 als er ook een plek voor je is in een van de teams. Je krijgt hierover dan bericht van de club.

  Privacy

  Bij het aanmelden vul je persoonlijke gegevens in die door ons worden verwerkt. Je gegevens zijn bij ons in veilige handen. We willen je graag duidelijk en transparant informeren over de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens. In ons privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Zwaluwen Utrecht 1911 en de bij ons aangesloten organisaties. 

  Zaalvoetbal seizoen 2021/'22

  Er is dit seizoen geen ruimte meer voor nieuwe teams.

  Meer informatie

  Voor meer informatie kun je een email sturen naar voetbal-ledenadmin@zwaluwenutrecht1911.nl

  Wil je meer weten over zaalvoetbal, mail dan zaalvoetbal@zwaluwenutrecht1911.nl