• Aandacht voor ambities selectie in AD Utrechts Nieuwsblad

    28 dec 2021
  • De regionale sportredachtie van AD Utrechts Nieuwsblad biedt op de valreep van het oude jaar in een artikel uitgebreid aandacht aan de ambities van de selectie van Heren-1. Zo besteedt de krant aandacht aan de komst van een nieuwe trainer: Ronald Cornet, die in de plaats komt van Hans Cozijn. Cozijn boekt met de selectie de laatste tijd prima resultaten: zes van de laatste zeven wedstrijden werden gewonnen, en het team bezet de derde plaats in de competitie.

    Voetbalvoorzitter Glenn Bronkers benadrukt in de krant dan ook dat er zeker geen onvrede is met Cozijn. ,,Het was een moeilijk besluit. We waren helemaal niet ontevreden over Hans. Maar we gaan naar de zaterdag en daarmee wilden we ook een trainer voor de groep die nog drie tot vijf jaar mee kan. Wij hadden dat gevoel niet bij Hans, terwijl we denken dat we dit met Ronald Cornet wel kunnen bereiken."

    Bronkers vertelt in het interview met AD Utrechts Nieuwsblad verder dat ook de selectie op de schop gaat. ,,We zijn bezig om nieuwe, jonge spelers aan te trekken." Voor de komende jaren willen de technische commissie en het bestuur van Zwaluwen een spelersgroep formeren die een afspiegeling van de buurt wordt.