• Aanbieding: nieuw (gunstiger) tenue voor zaalvoetballers

 • Vanwege onvrede over onze kledingpartner en leverancier (Footballshop en Errea) is ZU1911 overgestapt naar een nieuwe partner en merk: Intersport/Twinsport en Craft. Onderdeel van het nieuwe contract is dat we als Zwaluwen Utrecht een grote hoeveelheid tenues af moeten nemen, waarmee we de kosten voor de leden beperkt kunnen houden. Omdat veel zaalvoetbalteams vorig seizoen nog nieuwe tenues hebben aangeschaft, gaat komend seizoen de verplichting voor zaalvoetbal nog niet in, maar hopen we wel dat heel veel teams nu 'overstappen'.

  Om zaalvoetbalteams aan te moedigen de nieuwe tenues aan te schaffen, geldt voor dit seizoen een eenmalige korting van 30 procent op de aanschaf van een teampakket, bestaande uit 8 spelerstenues (8 x € 37,50) voor € 300. Een zaaltenue bestaat uit een shirt met korte mouwen en Zwaluwen Utrecht embleem, een broekje en kousen. Er is onderscheid in een mannentenue en vrouwentenue.

  De tenues zijn vanaf donderdag 5 september beschikbaar in de winkel. In die week zijn er ook al wedstrijden. Speel uiteraard in je oude tenues totdat je de nieuwe hebt. In de week daaraan voorafgaand vindt de jaarlijkse Aanvoerdersbijeenkomst plaats op woensdag 28 augustus. Dan is er ook gelegenheid om de tenues te passen, zodat je in de winkel weet welke maten je nodig hebt voor je teamgenoten.

  Teams die gebruik willen maken van het aanbod kunnen dat mailen naar voetbalpenningmeester@zwaluwenutrecht1911.nl Na betaling krijgen de aanvoerders een voucher waarmee de tenues kunnen worden afgehaald.

   

  Moet ik de daarna verkregen vouchers printen of kan ik het ook via mijn smartphone?

  Beide kan. Geprint of met je smartphone.

  In welke Intersport-Twinsport winkel kan ik terecht?

  Potterstraat 2, 3512 TA Utrecht

  Wij willen als team meer tenues aanschaffen. Kan dat?

  Jazeker. Dat kan tegen het normale tarief (zonder korting) bij Intersport-Twinsport

  Wij moeten met rugnummers spelen (VR1, heren 1, heren 2)? Wat moeten we doen?

  Zelf laten bedrukken en betalen. Kan bij Intersport-Twinsport

  Wij willen vrijwillig onze shirts laten bedrukken met rugnummers? Wat moeten we doen?

  Zelf laten bedrukken en betalen. Kan bij Intersport-Twinsport

  Wat gebeurt er met de oude tenues? Zonde dat ze niet meer gebruikt worden.

  Helemaal mee eens. Wij zijn in gesprek met een goed doel. Wij willen dat de gebruikte tenues een goede bestemming krijgen.