Beste (ouder van een) speler van Zwaluwen Utrecht 1911

Op zaterdag 15 september gaat de Grote Clubactie 2018 van start.  

De Clubactie is een loterij voor verenigingen. Een lot kost 3 euro en daarvan is 2,40 euro direct voor de kas van de vereniging.  

De extra inkomsten kan Zwaluwen Utrecht goed gebruiken, bijvoorbeeld voor aanschaf van nieuw materiaal of het organiseren van leuke extra activiteiten. Vorig jaar heeft de actie bijna 3.000 euro opgebracht, een mooi bedrag! 

Via jullie coach of trainer krijgen jullie voor de start van de Clubactie een verkoopboekje. Hierbij zit een brief met een uitgebreide uitleg.

Hiermee kunnen jullie langs grootouders, ooms, tantes, buren, kennissen en andere bekenden gaan. De verkoopboekjes bevatten een eenmalige machtiging voor het afschrijven van het opgegeven bedrag (€ 3,- voor één lot, € 6,- voor twee loten etc.). De koper ontvangt het lotnummer op het bankafschrift. Na afloop kunnen jullie de boekjes weer inleveren bij de coach.

Je eigen actiepagina

Je kunt niet alleen via het lotenboekje verkopen, maar het is nu ook mogelijk om online je eigen actiepagina te maken. Handig als je een oom in Australië hebt en een tante in Friesland. Zo kunnen ze op een eenvoudige manier toch loten van je kopen.

Voor het kunnen maken van een persoonlijke actiepagina hebben wij als commissie jouw e-mailadres (of dat van je ouders) nodig. Op die manier kunnen we jou een mail sturen zodat je je eigen actiepagina kunt inrichten. Wil je dat? Stuur dan voor 12 september een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangrijke data voor de Grote Clubactie:

15 september: start van de verkoop van loten (eerder mag niet)

20 oktober: uiterste inleverdata van de verkoopboekjes bij de coördinatoren (datum staat ook in de begeleidende brief bij het verkooppakket)

12 december: trekking loterij (de hoofdprijs is € 100.000)

Wij hopen vast op jullie enthousiaste medewerking! 

Jeanette Velis, Jolanda Jansen, Rianne Muller en Anne-Marie van Rijn