Contributie

 

Algemeen

Door het ondertekenen van uw inschrijvingsformulier geeft u Zwaluwen Utrecht 1911 de machtiging om de contributie jaarlijks door automatische incasso te innen. Indien u het niet eens bent met de incasso kunt u de afschrijving binnen 30 dagen laten storneren door uw bank.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door het bestuur. Naast de contributie kan er ook geïncasseerd worden voor: boetes, spelerspassen, administratiekosten van de inschrijving.

Jaarlijks zal de contributie voor het nieuwe seizoen rond eind juni worden geïncasseerd. Eventuele boetes en kosten worden hierin gelijk meegenomen.

Check uw bankrekening ruim voor 1 september of uw contributie inderdaad is afgeschreven. Is er niets is afgeschreven geef dit dan door aan de ledenadministratie. We kunnen dan bekijken waar dit aan ligt. Is de contributie niet voldaan voor 1 september van het nieuwe seizoen, dan bent u of uw kind niet speelgerechtigd en zal het lidmaatschap beëindigd worden.

 

U-pas

Heeft u of uw kind een U-pas, dan kan de contributie geheel of gedeeltelijk betaald worden door de U-pas. Betaalt de U-pas niet de volledige contributie dan zal het restant middels automatische incasso worden geïnd.

Hiervoor is het wel nodig dat u een geldige U-pas heeft. Bijvoorbeeld: Voor het seizoen 2017 – 2018 heeft u een U-pas nodig die begint met U17 en geldig is tot juli 2018.

Om voor een nieuw seizoen ook gebruik te maken van de U-pas, moet u jaarlijks een kopie van de nieuwe U-pas laten zienDe kopie U-pas moet voor 1 september van het nieuwe seizoen zijn ingeleverd.

Dat kan op twee manieren:

  1. Een kopie mailen naar de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  2. Lukt het u niet om te mailen dan kunt u een kopie inleveren in het clubgebouw (wedstrijdsecretariaat of bestuurskamer) 

Is er geen kopie van een geldige U-pas ingeleverd en is er geen contributie overgemaakt dan bent u of is uw kind niet speelgerechtigd en zal het lidmaatschap beëindigd worden.

 

Tarieven seizoen 2017-2018:

 Senioren 240 euro

A-junioren 200 euro

B-junioren 195 euro

C-junioren 195 euro

D-pupillen 180 euro

E-pupillen 170 euro

F-pupillen 170 euro

Welpen 125 euro.

 

Bij nieuwe leden is 5 euro aan 1e inschijvingskosten in rekening gebracht.

De boetes als gevolg van gele en rode kaarten uit seizoen 2016-2017 worden bij de betreffende leden additioneel in rekening gebracht.

Leden die met opzet het bedrag storneren, zonder melding te maken van redenen bij het onderstaande mailadres, zijn een administratieve boete van 5 euro verschuldigd.

Het innen van de contributie is vrijwilligerswerk, hier kunnen fouten gemaakt worden. Wij vragen hiervoor begrip. Uiteraard worden onverhoopte fouten nadien hersteld.